Nyári élményedet tedd fel egy vászonképre!

vaszonkep vilag szerkeszto

Itt a nyár vége, a nyaralás és a pihenés pillanatait a készített fotóinkról újraélhetjük.

Ha a mindennapokban is szeretnéd ezt az érzést, akkor a legjobb fotód tedd fel egy vászonképre! Vászonkép készítő webáruházunkban ezt meg is teheted!

Szeretnénk mutatni nektek néhány izgalmas témát, ötletet, amelyek segítségével emlékezetessé varázsolhatják nyári kalandjaitokat a szobátok falán.

Melyik az a fotó, amelyik jól mutat egy vászonképen? Itt van néhány tipp:

Naplemente: Ne felejtsétek el megörökíteni azokat a lélegzetelállító pillanatokat, amikor a nap búcsút int a tengernek, hegyeknek, vagy a pusztai horizontnak. A gyönyörű narancssárga és rózsaszín árnyalatokat ábrázoló képek ideálisak lehetnek a nappali vagy a hálószoba falfelületein.

 

gondviseles patika nyari panaszok

Túrázás: Ha kirándulással töltöttétek a nyarat, gondoljanak arra, hogy rögzítsék a csodálatos panorámát egy vászonképen. A zöldellő táj és a csúcsok ködbe burkolódzó varázslatos képe tökéletesen feldobja majd a nappalit vagy az étkezőt.

 

hid

Piknikezés a természetben: A piknikek az egyik legklasszikusabb nyári élmények közé tartoznak. Ha rendelkeztek képekkel a családi vagy baráti piknikről, készítsetek egyedi kollázst a kedvenc pillanatokról, majd tegyétek fel egy vászonképre. Ez a műalkotás a konyhában vagy az ebédlőben is kiválóan mutat majd.

 

vvvcs

Vízi kalandok: Ha a nyár folyamán vízi sportokkal töltöttétek az időt, például vitorláztatok, szörföztetek vagy kajakoztatok, készítsetek felvételeket a vízen töltött kalandokról. Ezek a fényképek lenyűgöző vászonképek lesznek, amelyek felidézik a szabadságot és a vízi élményeket otthonukban.

 

vihar

Strandok és tengerparti vidámságok: A tengerpart mindig a nyár szimbóluma, és tele van élettel, színekkel és mosolyokkal. Válasszatok néhány kedvenc strandfotót, amelyeket együtt töltött családi vagy baráti pillanatokról készítettetek. Ezek a képek remekül mutatnak majd a nappaliban vagy a fürdőszobában.

 

nyarrr

Reméljük, hogy ezek az ötletek inspirálnak benneteket a nyári emlékek vászonképre varázslására.

Az elkészítéshez nem kell mást tennetek, csak látogassatok el a vászonképvilág.hu oldalunkra, ahol három egyszerű lépésben megrendelhetitek a vászonképeteket:

1️⃣  Töltsd fel a választott fotód a vászonkép szerkesztőbe!

2️⃣  Válaszd ki a vászonképed formáját és méretét!

3️⃣  Tedd kosárba a kész képet, vidd végig a vásárlást.

Ha bármilyen kérdésetek van, vagy segítségre van szükségetek a vászonkép elkészítésével kapcsolatban, állunk rendelkezésetekre.

Kellemes nyarat kívánunk!

További cikkek