Impresszum

.

A www.vektornagyker.hu oldal (a továbbiakban: Weboldal) üzemeltetőjének adatai:

Név: Vektor Print Kft.

Székhely: 4400 Nyíregyháza, Rákóczi út 98.

Cégjegyzékszám: 15-09-084770

Nyilvántartásba vevő szerv:      Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 26161370-2-15

Számlavezető pénzintézet: UniCredit Bank

Számlaszám: 10918001-00000096-93600007    

E-mail cím: info@vektorprint.hu

Telefonszám:    06 70 325 66 20

Tárhelyszolgáltató adatai:

Név:                 ELIN.hu Kft.
Székhely:          9024 Győr, Déry T utca 11. 2. em. 4.
web:                 www.elin.hu
E-mail cím:        info@elin.hu

 

Szerzői jogok

A Weboldal egésze, annak grafikus elemei, szövege, és technikai megoldásai, és a Szolgáltatás elemei szerzői jogi védelem vagy más szellemi alkotáshoz fűződő jog védelme alatt állnak.

Szolgáltató a feljogosított felhasználója a Weboldalon, valamint a Weboldalon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak, bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát és egyéb anyagokat, a Weboldal felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, megvalósítást).

A Weboldal tartalmának, valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett csak.

A Weboldal használata, illetve az Impresszum egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot a Felhasználónak a Weboldalon szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására. A Weboldal rendeltetésszerű használatával járó megjelenítésen, az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen és a magáncélú másolatkészítésen túl e szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem használhatók fel vagy hasznosíthatók.

Külön megállapodás, vagy az erre a célra szolgáló szolgáltatás igénybevétele nélkül tilos a Szolgáltató által rendelkezésre bocsátott felület, illetve keresőmotorok megkerülésével a Szolgáltató adatbázisát módosítani, lemásolni, abban új adatokat elhelyezni, vagy meglévő adatokat felülírni.