Megnyílt a Vászonképvilág webáruházunk!

vaszonkep 1

Megnyílt a Vászonképvilág webáruházunk!

Örömmel jelentjük, hogy a vászonképeink értékesítéséhez külön webáruházat hoztunk létre, a Vászonképvilágot!

A vászonkép készítés olyan tevékenységünk, melyben leginkább magánszemélyeknek értékesítünk terméket, akik legtöbb esetben nem érintettek, érdekeltek az egyéb nyomdai tevékenységünkben. Erre tekintettel a vászonkép készítési és rendelési felületet szükséges volt elkülöníteni a többi tevékenységünktől, hogy a vásárlóink felesleges információktól mentes felületen, a legegyszerűbben tudják leadni a vászonkép rendelésüket.

A Vászonképvilág oldalán minden egy célt szolgál, mégpedig azt, hogy a vásárló a kívánt vászonképet egyszerűen és gyorsan meg tudja szerkeszteni, majd megvásárolni. Ennek érdekében egy speciális, külön erre a célra programozott szerkesztő felületet hoztunk létre, melyen a vásárló 3. egyszerű lépésben készítheti el és rendelheti meg a kívánt vászonképet.

Első lépésben el kell döntenie a vásárlónak, hogy galériánkból választ fotót, vagy saját készítésű képet tölt fel. Második lépés a vászonkép méretének és formájának kiválasztása. Harmadik lépésben kosárba kell helyezni és megvásárolni a kész vászonképet, melyet mi ingyenesen szállítunk házhoz az ország minden pontjára!

A Vászonképvilág különlegessége még a Cansole, ami nem más, mint egy egyedülálló, sajt fejlesztésű rögzítési rendszer, mellyel a vászonkép a legegyszerűbben helyezhető fel a falra.

A Vászonképvilág külön Facebook és Instagram oldallal, valamint Pinterest fiókkal, továbbá hírlevél szolgáltatással rendelkezik. Érdemes követni a közösségi oldalait és feliratkozni a hírlevélre, hogy az aktuális információkról és akciókról képben legyünk!

Várunk szeretettel minden ügyfelünket a Vászonképvilágunkban is!

További cikkek